* HELLO FOLLOWERS *

Tuesday, April 21

> Ra Ya Nun Dal Wau = R.I.N.D.U


berjalanlah dengan penuh Harapan ..Walau hidup ni tak selalu Bahagia .
Sedekahkanlah Senyuman ..walau di hati tak mampu lagi bertahan .
Belajarlah Memaafkan .. walau diri sendiri Terluka .
Berhentilah memberi Alasan .. walau ingin menyatakan Kebenaran .
Hiduplah dengan Iman .. walau hari di penuhi Dugaan .
dan Berpeganglah kepada Allah .. walau ia Tidak Kelihatan .

so deep meaning ...  dont know why ... suddenly terase rindu .. segalanya dah semakin jauh .. yess , i boleh delete segale yang ade dalam henfon .. i boleh delete number , gambar n block everything ... tapi memory ? something yang bukan boleh dipaksa .. but i try .. daripada tak cube ... tapi i tak pernah mintak untuk rindu tuh hadir .. now , rindu tu i rase .. tapi dia dah hilang .. hilang yang i tak dapat cari .. dan tak boleh cari ..


'esok dah tak boleh nak ubah ape yang berlaku pada hari ini ..
tapi hari ini masih boleh mengubah apa yang akan terjadi untuk hari esok'  .


Doa yang terbaik untuk diri sendiri ... semoga one day i pun boleh happy macam dia .. semoga one day i pon boleh ber hati seperti dia ... pergi seperti dia ..



Everyday , we get a chance to be different . A chance to change . A chance to be better . 
your past is your past . Leave it there . Get on with the future part  ..

bismillah .

1 comment:

Muhammad Syakir said...

What past is past, chin up and look forward. :) Be strong!