* HELLO FOLLOWERS *

Wednesday, April 15

> bila mase pulak zizan cakap nak kahwin ?

zizan nak kahwin ??? omaigod !!!!



seriously , mase i dengar berita kat radio yang pasal zizan nak kahwin bulan Jun ni , happy gile kot ! seseorang yang i minat sangatt ! so bile dengar dia nak kawen dengan orang kampung dia , i pulak yang teruja lebih! hikkss :)

i tunggu jugak kot2 zizan buat sidang akhbar ke ape kan ...nak jugak dengar dari mulut dia sendiri .. 
haa , nampak tak i punye teruja tu ? ahahaa

tapi , tadi terbace satu blog nih yang dia cakap zizan menafikan pasal isu kahwin tuh ... bace punye bace , rupe nye betol ... sape laaa yang buat fake story nih !! *i marah hokey ! grrrrrrr .... 

yang sebenar nye , dia memang akan kahwin .. tapi bukan lah dalam mase terdekat nih ! planning dia memang nak kahwin dalam tahun nih jugak .. tapi bukan laa bulan jun .. sebab kate nye dia pon baru nak balik kampung untuk bincang dengan family dia .. sebab dia pon baru sebulan kenal dengan that girl yang dia cakap sekampung dengan dia ..  tapi , tup tup media dah keluar dulu isu ni .. 

hokey , kalau korang tak caye, dan nak bace sendiri .. meh bace kat sini ... click --> true story
berita daripada Harian Metro ..

see ... ? i tak tipu right ? so , tak payah laaa nak buat cerita bagai ... ape laaa awak awak nih ... 
nanti zizan marah nanti ...

haaa .. kan abg Long fadil dah marah ^__^


publish .


1 comment:

sheda ucu said...

macam2 gosip yang melanda zizan tahun nih tapi kite tetap suke dia hihihi... jemput dtang blog kite ye kite ada buat service design blog