* HELLO FOLLOWERS *

Thursday, July 16

> Mood Raya Activate !

ehh hari nih last puasa lah !

sahur terakhir untuk ramadhan tahun nih .. sayu nye hati sebab ramadhan dah nak pergi .. sekejap je dah sebulan puasa kan ? korang puasa penuh ke ? hihihik

hokey , ape yang bakal tiba .. ?

haaa raya laaa hoi ! hahaha .. tak sabar nak pakai baju raye .. tak sabar nak pergi jalan raye .. haaaa semua nye i eksaited ! haha ..

how to tell .. hurmm , mule nye i lah manusia yang paling taknak raye tahun nih .. konon konon sedih bagai .. konon konon takde mood .. ceitt ! membohong ! masuk mall , tengok kasot , tengok handbeg , tengok perfume , haaaa amik kau .. terus beli ... macam tuh ke orang taknak raye ? hihihikk (*malu)

at last , daripada manusia yang taknak raye , tibe2 i ade baju raya ! (tema kite warne pink purple ) ^^ .. tibe2 i ade handbeg raya .. tibe2 i ade perfume raya .. and tibe2 i ade kasut raya .. hohoho .. dahsyat !!


                
                                         


persiapan orang macam mane ? dah settle ?

maklum laa , kalau dah dengar bunyi mercun sana sini , maksud nya raya dah dekat laa tuh .. kalau dah asyik dengar lagu raya kat radio je , tuh makna nya dah nak raya laa tuh .. hihihik .. so dah kene stat misi mencantik kan rumah !

lately i busy sket sebab sibok buat kuih .. alhamdulillah semua tempahan kuih dapat siap tepat pada mase .. lepas tuh terus fokus pada kerja2 rumah !

macam tahun2 lepas , takde ape yang berubah .. semua sama jek .. cume tuka ape yang patut jek .. tapi seriously ! keje paling i menyampah is pasang langsir !! hoi , penat sangatt !! tapi nak taknak kene buat jugak !

finally , Done ! fuhhhh .. tarik nafas lega ! :)

itu mak kite ^^
















hari nih semestinye bertambah sibok ! korang , jaga diri .. jangan main mercun sayang ! and i mintak maaf kalau ade terkasar bahasa , everything bahasa yang i gune dalam nih , hanye gurauan .. jangan amik hati k .. salam kosong kosong ..

SELAMAT HARI RAYA BLOGGER ! 






4 comments:

Fyda Noh said...

Wah wah.. meriah betul beg raya, kasut raya. Semoga Allah terima semua amalan kita pada bulan Ramadhan ni, dan semoga ditemukan lagi dengan Ramadhan tahun depan :)

Mommy Cici said...

waah meriah betul siap ada handbag perfume bagai . hiks. kita dok sibuk carik/siapkan barang anak anak je. heaband la kasut la. dah la order baju online tak sampai sampai =.= beraya pakai baju jalan tar lagi lah jawabnya . sobs. selamat hari raya

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Wahh dah siap dah kemas.. cantinyaaa rumahh.. apapun selamat hari raya.. maaf zahir dan batin

Fantastic Bos said...

waa.. sana sini shining, berkilat kilauan.. cayalah. betul2 raya!