* HELLO FOLLOWERS *

Saturday, April 18

> kenapa perempuan suke selfie dalam toilet ?

perempuan ?? selfie ??



ouhhh .. tuh dah sinonim sangat daaa .. tapi mesti dekat toilet ! dah takde tempat lain ke ? kenape kene selfie dalam toilet ?? tempat lain takde ke ? ahahaah ... soalan demi doalan ...

kalau berdeting tuh .. agak agak girlfriend pergi toilet tak keluar keluar tuh ... something happend laa tuh ... mesti tengah selfie laa tuh ... dah memang takde keje lain ... hikss ..


now , i nak rungkai kan .. kenape girls suke selfie dalam toilet ?

#1 - Sebab lighting dalam toilet cantik bak ang .. haha .. terang pon terang .. so memang puas hati laa bile amik gambar .. mesti gambar lawa gile ! :)

#2 - Sebab dalam toilet ada cermin besar ! .. perempuan nih kalau nak amik gambar , mesti nak tengok cermin dulu ... so sebab tuh girls suke amik gambar kat toilet .... tuh dah satu hal ... cermin pon banyak ... so sebelom nak amik gambar , boleh betol kan tudung dulu , makeup dulu .. celet lipstik sikit ... so bile amik gambar , gambar tuh comfirm akan jadi perfect ! *Sila angguk kan kepale anda :)

#3 - Sebab dalam toilet yang ade pon perempuan denagn perempuan .. so tak de lah segan sangat nak buat muncung bagai .. nak pose mulut ternganga pon takpe ... sebab kadang2 girls nih segan nak pose depan public ... haha .. *Korang kalau nak ketawe sila tutop mulot hokey :)



untuk lelaki , sabar dan redha je laaa k ...
sebab kitorang tak masok toilet awak pon ! ahaahaha :)

nota kecik :
jangan salahkan kami .. sebab kami pon tak minta utk kami suke selfie ! huwahahahaaha ^_^

bye girls ..
Publish .


2 comments:

Bro Nasa said...

Oh..mcm tu ye..baru tahu ni..Sebelum ni pelik juga napa pompuan suka selfie kat toilet

ena said...

hehe..betul tu..pempuan suka cermin besarrr..baru bpuas hati kannn