* HELLO FOLLOWERS *

Friday, September 4

> Sertai Team Kelab Blogger Ben Ashaari ?

Assalamualaikum ..


Buka fecebook tadi then terbace status abg ben





Dah bace tak ?

Haaaa , siape yang berminat ?? siape ? siape ? angkat tangan cepattttt !!! hahahaha

Gile tak minat ?? kalau tak minat , takde lah berkecimpung dengan dunia blog ... ye dok ? hihi ..

Gile tak minat ?? kalau tak minat , takde la sentiasa follow and support Ben Ashaari .. kan ?? hihi ..

Hurm , i think mesti ramai yang apply untuk melibat kan diri dengan team nih .. sama macam diri i sendiri ..
Dari dulu lagi just usha je diorang nih .. sebab mejoriti diorang nih , suke upload and share ape yang diorang buat .. so dari situ i tengok macam best !!! *hurmmm , best nye kalau dapat join ..

And ape yang i nampak , makin lame makin ramai ..

Tapi dulu dan sekarang tak sama .. sebab macam diri i sendiri , i blogger lame laa jugak .. cume kurang active je ...

And now, ape yang i nampak , masih ade lagi blogger lame yang join , tak kurang jugak blogger baru yang semakin active .. perghh , hebat !

Bile makin ramai yang join team ni , group akan jadi happening .. am i right ? bile semakin ramai penulis , bersame minat yang same , dalam satu group yang same ..

Sebab korang semua tak kan duduk berblogging semate2 ... korang tak kan berkenal dan hanye kenal blogger2 lain kat alam maya je .. atelast jumpe face to face ... duduk dengar suara ..

Time tuh dalam hati mesti akan terdetik macam nih .. ' ouh , macam nih rupe nye si dia nih .. '
dan sewaktu dengan nye .. krikkk krikkk ... :)

Nampak tak yang sebenarnye uolls sedang berdepan dengan mereka2 yang korang boleh share everything yang korang nak share , and bertanye ape yang korang nak tanye ... so kat situ , ilmu dah bertambah dah ..

Korang terfikir tak ? Ohh , please berfikir sekajap gaisss ... ahaaa :)

Sebab bile semakin ramai yang mula berminat and join dunia blogging , atleast team nih tak kan pupus .. so secara tak langsong Ben berjaya mencari lagi ramai blogger untuk kekal active .. dan ! dengan adanya team nih , mybe akan buat lagi ramai yang tertarik untuk join ke dunia blogging ...

See ? nampak tak planning Ben Ashaari ni ? kipidap Ben :)

Siapa kate duduk berblogging tak dapat ape2 ? heyy , tak tawu jangan cakap .. sebab maybe ade yang tak tawu yang sebenarnye berblogging pon boleh buat duit ... dengan adenye iklan .. adenye giveaway .. and macam2 lagi ..

Actually susah nak explain satu2 .. tapi korang boleh bertanye and tengok blog2 lain ..

So , abg Ben ... thanks for semua ni .. atleast memilih blogging sebagai satu pengisian mase lapang bukan lah satu aktiviti yang sia-sia ... sebab i and korang semua akan dapat menambah ilmu and info yang berguna untuk diri korang sendiri ...

Korang ! berminat nak join tak ??  kuota terhad babe ! so ,, cepat !!

Good Luck gaisss ! :)


Publish .




4 comments:

M.Syamsid Dhuha said...

Arrghh I wish i have a lot of free time . From my opinion yup KBB skrang ni mmg definitely has "quality" . Nicely done .. Thumbs up :)

ana said...

Mmg terbaik

CXopportunities said...

Puas cari post ni tp tk jmpe. Sedih

Khairul Hilmi Sidek said...

adess tak sedar pulak.. takde rezeki. cuba lagi lain kali

Radio Senyap - Senyap Bukan Bererti Diam