* HELLO FOLLOWERS *

Sunday, September 20

> Toilet Untuk OKU

Nih semalam punye cerita ..

Mule nye pegi wedding member .. tapi bukan tuh yang i nak story .. hihik .. balik daripada event tuh , macam biase .. pegi lepak dulu .. layan coffee dulu .. 

Dalam keadaan kat luar yang hujan lebat , lagi laa syok layan coffee sambil bergosip .. dan macam biase , semestinye dengan my girlfriend .. 

1 jam lebih serius tak terase .. sampai lah tetibe rase nak buang air , baru lah keluar and pegi cari toilet .. 

And story nye bermula .. 

Sampai je toilet , semua pintu closed .. sebab ade orang .. sebab dah tak tahan sangat , i terpaksa masok dalam bilik Oku ... ahahaha ... sebab memang dah tak tahan .. keluar je toilet , tetibe ade sorang makcik yang berkerusi roda .. ,makcik tuh nak masok dalam toilet tuh .. dia pandang i dengan pandangan yang pelik .. maybe dia expect yang kat dalam toilet tuh adalah yang seangkatan dengan dia ,.. tuh yang makcik tu cari kot kat mane kecacatan i .. *perghh, malu ! 

Time tuh rase malu ya amat ! tak tawu kat mane nak sembunyikan and sorok kan muke nih .. seriusly malu and rase serba salah sangat sebab buat makcik tuh menunggu .... and i cume mampu jalan dengan tunduk ...  haaiissshhh ! 

Tapi sebenarnye i tak dapat nak tahan .. sebab tu lah no choice kecuali masok dalam toilet tuh jek ... so , pade makcik tuh , maafkan lah anak mude nih ... and terima kasih sebab tak marah ... tapi tak tawu lah dalam hati dia kate ape .. 

Dah balik rumah , masih lagi berfikir .. lepas tuh baru teringat yang sebenarnye i lupe nak mintak maaf dengan makcik tuh ..

Sampai sekarang , masih lagi ade rase bersalah .. cume doa semoga makcik tuh cepat sembuh and sihat macam biase  ..

Amin .. 

2 comments:

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Alololo, tak pe , makcik tu akan faham inshaAllah.. Kita bukan sengaja kan

Nor Marshaliza Shaidan said...

Betul tu sebab dalam keadaan darurat kan...rasanya mak cik tu pun baru jekat depan tggu.

Jemput singgah blog sy SPORTING MUMMY