* HELLO FOLLOWERS *

Monday, August 31

> Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.com

hye ladies ...

ade singgah blog Lyssa tak ? ade prasan ape2 tak ?sape2 yang tak tawu , ok meh sini i bagitawu ... lyssa sedang buat Pencarian Bloglist September 2015 Di Blog Lyssasecret.com







actly , lyssa adalah antara blogger yang mule2 i follow dulu .. sebab mase mule2 buat dulu , tak berape nak pandai sangat create entry .. and yang paling penting follower semestinya tak banyak laaa .. tapi excited bile kadang2 lyssa bagi support and komen entry i .. so dari situ i banyak blajar penggunaan2 bahasa yang sepatot nye bile dalam blog ... *bile teringat balik , malu pulak ^^

so , kire nye Lyssa nih contoh laaa untuk i mase mule2 berjinak dalam dunia blogging nih ...  mane tak nye , macam2 petua and tips yang di share kan untuk semua follower dia .. nak cantik , nak followers , nak edit blog , segala macam toturial semua nye ade ... just search je ape yang uolls nak , everything ade ...

untuk si ladies , ape laa masalahnye lagi kalau bukan jerawat kan ?? setiap bulan mesti akan ade jerawat yang akan naik kt muke tuh .. kadang2 bukan seketul , tapi berketul2 ... so , nak hilangkan jerawat ? ok meh cube petua and rahsia lyssa :

 just klick --->  http://www.lyssasecret.com/2012/09/tips-rahsia-lyssa-menghilangkan-jerawat.html

tapi , bukan petua jerawat je , macam2 ade ..

pasal blog --- > http://www.lyssasecret.com/2015/08/tutorial-cara-nak-buat-signature-untuk.html

pasal kehidupan --- > http://www.lyssasecret.com/2012/02/10-tanda-orang-yang-berbohongsuka.html

and everything !so, korang kene lah rajin2 diri tu untuk singgah blog lyssa k ..

see ? nampak tak betape hebat nye si gadis comel nih untuk i .. ? ahahahaha ... tapi i think , bukan untuk i je .. tapi untuk semua si ladies ... and semua blogger .. am i right ??

for u lyssa , thanks for everything ! pujian , semangat , and contoh yang macam2 lagi ... seriously , nice to know you .. as a friend dalam dunia blogging ... :)

and untuk korang semua , lets join Pencari Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.com !!

bye ^^


Publish .


2 comments:

GaRy™ said...

lyssa ni memang dah lama. sy pun dah ada 5 blog, memang banyak ikut tutorial lyssa ni... :)

Lyssa Faizureen said...

haiii ...
wahhh . terujaa nya baca entry kat blog ni ...
panjang and creative . pdahal , lyssa cer syarat simple je . hihi .
thanks sgt2 tauu ...

nanti lyssa masokkan dlm bloglist .. otw hehe ...
thanks join