* HELLO FOLLOWERS *

Sunday, August 2

> Cikgu Jalan Raya

lame nye tak lepak sini .. lame nye tak habes kan mase kat sini ... hihikk

macam sibuk sangat beraye kan ? ahaaa ... well , memang pon sebenarnye ... setiap hari pegi beraye rumah anak murid .. setiap hari , ade je parents yang invite cikgu2 datang beraye ke rumah diorang ... baik nye hati diorang .. dan murah nye rezeki cikgu2 nih .. hikss ! malu pule .. :)

weekend yang sangat busy dengan invitation daripada si cikgu2 ni .. masing2 dah mule buat open house .. and the best moment bile kumpul ramai2 .. gosip2 ... borak2 ... gelak2 ... serious happy ! masing2 nak bercakap .. sampai berebut rebut nak cakap dulu ... nak bercakap pon nak bergadoh .. see , nampak tak perempuan nye kat situ ? hashtag#kalau dah nama nye perempuan ! ahahaha 

rumah 1st mesti laaa rumah cikgu sepet !  tapi tak dapat nak amik gambar sebab i kene jadi tuan rumah yang dipakse jaga anak diorang sebab si mummy2 nih nak makan ..
serious penat .. anak2 pulak semua nye si tangan gatal .. pantang tengok barang .. semua nak usik ... akhirnye i jadi Maid yang kene lap air yang tumpah , kuih raya pon berterabur , gelas pecah .. semua ada .. complete ! terima kasih .. :) hahahaha

semalam pulak giliran si cikgu lain ..  pergi 3 rumah .. tapi dapat amik 1 gambar je .. tu pon rumah yang 1st .. lepas tu si mummy2 nih semua dah selekeh .. anak tarik tudung lah .. hingus anak lah .. hoi macam2 sangat ! 









hashtag# nih je yang sempat di tarik utk amik gambar .. yang laen sibok dok pujuk anak menangis !


hokey .. tuh je yang i nak story .. mode raye korang still active tak ? hihihi ^^





1 comment:

Fad Ali said...

selamat hari raya cikgu..jejemput follow blog kite..