* HELLO FOLLOWERS *

Monday, July 20

> Girls

Hasil usaha i selame nih .. alhamdulillah ! sekali lagi i beraye sorang tanpa special boyfren ! hebat tak i ?  ahahaha :)

hashtag ! #korang tak payah gigih sangat nak gelak yee .. huwahahaha :p

Well , ape nak buat .. semuanya Tuhan yang atur .. kalau dia dah tentukan yang macam nih , siape i nak elak ? sebab i tahu semua yang jadi ada hikmah .. so , redha je lah ... am i right ? 

hashtag ! #sila sedekah kan senyuman yang paling manis untuk i .. ^^

Tapi sesuatu yang i tawu .. even i beraye without someone special , but i still ade special girls yang sentiasa akan beraye dengan i ... 

Diorang kan ade .. so , ape nak heran takde boyfren .. memang laa sunyi tuh i rase .. tapi pujuk hati , kawan2 kan ade :)

raya ke3 i dengan mereka .. bukan pegi jalan raya ! tapi pegi melepak bergosip merepottt sampai lebammmm .. ahahah







footnote :

love is just a word until you meet someone who gaves the meaning . yess , i trust . 








publish .



1 comment:

Fantastic Bos said...

macam tak percaya je tak ada boyfren.. ye lah tu