* HELLO FOLLOWERS *

Thursday, October 15

> My Baby Girl Wedding !

fuhh ! lame sangat dah tak jenguh sweet home nih .. dah lame tak buka blog .. dah lame tak blogwalking .. and dah lame jugak tak update entry .. serius sangat lame !

and seriously , merinduimu satu penyeksaan ! betul tak tipu ! hahaha ...

hokey sebenarnye i busy .. sangat busy lately nih .. macam2 hal and macam2 program yang nak di hadapkan ... mase yang ade , semestinye i pilih untuk rest . tido , makan , chill and blaaa blaa blaa ... hahaa #KetawaTutupMulut

baru2 nih , my little gurl dah selamat mendirikan masjid .. my little gurl yang paling garang dalam my group ladies .. gurl yang paling garang dengan boyfren dia a.k.a husband dia skang nih .. but lastly berjaya menjadi wife dah haaa .. hihik

so busy nye i bile banyak bende yang dah di hadap .. ye lah , my girl kahwin pon time raye haji .. at the same time my family ade buat korban tahun nih .. so agak sibuk dengan kenduri kat ruma .. and sibuk jugak ke hulu hilir menempahkan kek utk si my girl , nak mencari baju lagi .. and menjadi peneman yang sama sibuk nak pakai inai jugak .. sebab i di pilih untuk jadi bridesmaid ! hohoho


but everything perfect ! alhamdulillah .. tahniah baby gurl ! :)

alhamdulillah dengan sekali lafaz :)

pengantin with the bridesmaid 

adek i macam kahwin dengan Hang Tuah ! 

nampak tak pengapit tengah buat keje tuh ? hahaha 

hope awak suke dengan hadiah nih :)




nota kaki :
hokey , ini baru sikit .. banyak lagi yang i nak story .. tunggu i update nanti k ...


publish .





1 comment:

Khalid Kyle said...

Moga bahagia hinggah ke jannh ^__^


Jom Terjah: ketahui sebab & kenapa trend Fesyen Lelaki semakin popular sekarang ni!