* HELLO FOLLOWERS *

Sunday, June 3

> buletin blog . .

holaaa . . . salam tengah malam si lalink. . .  


haaa, ce cube korang bace title entry aku kat atas tuh .  . nak tahu nape aku cakap buletin blog?? nih semua korang punye pasal. .mane tak nye , setiap hari aku akan dapat macam macam berite daripada geng blog . .setiap hari korang mengupdated blog korang dengan berite2 yang hot. .macam2 kisah ade, artis pegi pub walaupon baru balik umrah laa. . potong, jual dan makan daging manusia laa. .macam2 ade. .nak tahu sape yang selalu update berite yang sensasi ?? haa, ni dia orang nye. . -

clik AKMAL HAKIM. . hebat kan budak nih ? so, kalau nak tahu berite yang hot, lagi sensasi, boleh lah singgah kat blog dia. . :) alang2 dah singgah, foloow la skali ye sayang . . hehehehe :)

tak kurang jugak. .kisah nabi2 pon ade sekali. . sape kate blog hanye tempat hiburan . .heloo? kalau kite pandai manfaat kn. .mesti akan jadi sesuatu yang baik. . contoh nye blog -

 clik WAN HAZEL . . .bagus kan? makne nye sekarang nih, kite lah yang mencorak kan wajah blog kite. .sama ada ke arah agama, atau sebalik nye :) jemput singgah and follow blog die wookeeyy ?? :)

yang si mamat nih pulak. .terlampau banyak info. .nak tau sape?

 -clik  MK SYAHIR lah orang nye. . kalau nak bace story. .atau nak cerite yang best, singgah jek blog die. . tapi kene follow skali. .barulah penyinggahan anda meninggal kan kesan. . .hehehehehe :) 

ini lah dia 3 jejaka yang sangat famous die karpet JARI KU TERUS MENARI. . 

.teruskan info dan cerita yang best2. .sebab sepet suke bace :) tapi tak semestinye orang lain kurang hebat. .yang lain pon bagus jugak. .tapi special nye 3orang nih, die melengkap kan pengetahuan aku. .sebab aku nih tak suke tengok berita. .berita kan formal sangat. .tapi bile aku bace blog diorang, lebih fun. .sebab tuh lah aku suke singgah buletin blog diorang tuh. . .

untuk kamu bertiga, credit untuk aku sebab dah promot blog korang! hehehehehehe . . . .  .

3 comments:

nurshamila said...

amboi abg mksyahir. mesti kembang ja skang orang promote blog dia. haha

PotiaCasaDelarossa said...

perghhh... hebat review blog ni... ekekeke... jeles wa bila MK syahir tersenarai... rasa nak lempang jek dia ekekekke sy org pertama mengomeng!!! harap makteh..

Salim Harmanain said...

ada bakat jadi pembaca berita tv ni hoho