* HELLO FOLLOWERS *

Thursday, March 28

> menjadi seorang 'stalker' . .


seronok ? dapat penuh kan masa ? dapat hilang kan bosan ?

dengan menjadi seorang yang suke mengintai kehidupan orang lain ?? yesss ! itu lah definisi bagi seorang yang bergelar 'stalker' . .  . 

siape je yang tak stalker. .  . heyy ! kite berani jamin , . . semua orang kat dunia nih adalah seorang stalker ! setuju or tak ! ? okey ! kite rase korang kene and harus setuju . . sebab ape ?? hurmm , , sebab nye kite akan jadi seorang stalker bile kite rase sedikit perasaan pade someone . . . tak kire suke atau tak . . . kalau perasaan suke , kite akan jadi seorang yang sentiase nak tahu ape yang si dia buat . . . tak kire stalker dari sudut ape pon . . . facebook , tweeter , instagram , keeks and macam2 lagi . .  . and kalau perasaan tak suke pulak, kite akan jadi seorang yang sibok nak busy body hal orang lain. .  . ape dia buat , dengan siape dia berkawan .  . cari salah diorang. .and korang akan selidik punye selidik walau dari celah beda mane sekali pon . . .see ?? dan yang penting !!! kenape muke korang merah2 tuh. . . comfirm korang ialah Stalker !! mengaku je lah ! ngahahaah !! okey , sila tunjuk kan muke jengkel korang .. now !! kikikikiii :)


heyy , ! kite bukan nak tahu korang kategori stalker yang macam mane .  . . tapi ape yang kite nak bagitahu kat sini , stop untuk jadi stalker ! sebab ape . . ? haa, meh sini kite nak bagitahu . . . sebab kite tak sibok pon nak amik tahu hal awok awok semua . . . kite tak pernah nak amik tahu hal korang . .  korang jatuh ke , berdiri gah ke . . .sikit pon kite tak heran and tak cemburu walau sebesar zarah sekali pon . . .  

so , dengan ini . . . kite mohon , berhentilah untuk mengacau orang lain . . . berhenti lah untuk mengata orang lain. . .  mereka tak usik duit kamu pon. . .jauh sekali nak usik hidup kamu. . . kenape mesti nak mengata orang . . ??  kenape mesti nak siasat kehidupan orang. .  
mereka happy or tak , biar kan. .  . kalau datang dengan niat nak membantu, okey . .  mungkin boleh di maaf kan. . .tapi kalau setakat datang hanye untuk mengata dan mentertawakan orang lain. . better korang let go je lah ! ohh ! please lah dear . . .  stop to do like this. . .tak mendatang kan ape2 hasil pon . . . 


okey , kite mengaku kite jugak seorang stalker . .  yess its true ! tapi cara kite pulak, orang tuh tahu yang kite memang sentiase perhati kan dia. . . memang kite bagitahu dia. .supaye kite tahu dia selesa atau tak kite stalker dia . .  see ? tak kesah ape pon effect nye , tapi paling tak pon . . . kite hormat seseorang tuh . . .
tak semua orang tahu mereka di stalker. . . tapi kalau kamu dah menjadi seorang stalker, tolong lah tutup and rahsia kan . . tak perlu bukan aib orang and dedah kan . . . just keep it. . . 

#just for reading. . . tidak di tujukan pade sesiape yeee . so jangan terase ehh :)

jom jadi seorang stalker. .  mahu tak ? mahu tak ?? alaaa, jom laaaa. . .  hahahaha :)  _*hasutan!! 

sincerely : sepet

2 comments:

Aleeza Zailan said...

Hahaha I'm also a stalker ^^ sy suke stalk stalk org . But after that I just keep silent myself hihi

ISs said...

i'm stalker too
feel good yya...


Jom ke sini :

Mewah : Rumah pemilik ferrari dan koleksi keretanya
Bestt : Hotel Mewah Gila Di India
Update : Keretapi Ferrari
Menarik : KWanita Terkurus Di Dunia
Popular : Senibina Menggempar Dunia
Fuyoo : Kapal Laut MEwah Gila
Seram : Menara Menyimpan Kereta
Confius : Cara Pesawat lama dilupuskan
Meletup : Samsung Membina Alat Perang
Meriah : Kereta Mewah Bangsa Arab
Ngeri : Telapak Tangan Putus


Dan Banyak lagi di Green Life..