* HELLO FOLLOWERS *

Saturday, March 9

> kerana kami Wanita :)



ehemmm , ehemmm !  assalamualaikum ! 

kite updated sempena hari wanita walau da masuk tarikh lain dah nih . .  . eheheheeheh . . . . . 


okey, first kite nak bagitahu yang selain dari hari wanita, hari nih birthday kawan kite and ex couple kite yang agak ohsem ! ahahaahah. . .  boyfriend paling lame kite kawan , tapi paling sekejap kite couple ! ehehehehe. . . . couple lame lame buat ape , bosan !  cehhhh ! ahahaha . . .  hurmm, what ever !  tapi ape ape pon , happy birthday Mr Eady ! and happy birthday my lovely beb ! Ms Yati . . .  okey stop ! 


kite tukar topik ! -- di sebab kan hari nih hari wanita , so kite nak buat story yang agak bermakne utk kami si Wanita. . . hurmmmm, tak nak lah . . .wanita tuh macam agak formal . . . okey , kite tukar. . . si ladies ! ahahaahah ! baru nampak ohsem ! wahhh! nak ohsem aje ! eheheeh :)





bile ade nye ladies day !  ::

:: kat radio Hot Fm , Era Fm , Suria Fm  . . . semua putar kan lagu yang ade kene mengena dengan wanita sampai pukul 4 ptg tadi ! 

:: hari nih kite drive pon , semua pemandu pemandu lelaki bagi laluan ! bile nak keluar simpang , tetibe ade kereta main lampu , suruh kite keluar . . . wahhh ! sangat terharu ! kite angkat tangan tanda terime kasih :)


:: pegi McD , que panjang , tapi ade lelaki tuh bagi kite ke depan ! pergghh ! sungguh ! rase nak ciom je lelaki tuh ! dah lah ensem ! rileks sepet!! so , kite hanye mampu tersenyum then cakap . ."terime kasih ye" . .haHaHaHa


:: kite parking kerete kat kawasan berkupen , tapi tak letak kupen . .then nampak ade MBMB nak saman , kite pon jerit . . "pakcik , jangan saman ! " . . .  then pakcik tuh cakap . . " nasib baik kereta perempuan , bagi lepas " . .bile tanye kenape , kate nye hari nih hari wanita . . . huhhh! sekali lagi tarik nafas lega ! :)


so kat sini , korang nampak tak betape berharganye perempuan . .  ?? HeHeHeHe 

okey , tak nak cakap lebih , kang lelaki jeles !!!  ahahahahah . . .  .




#terime kasih untuk rakyat melaka yang sangat Ohsem !! dan sangat prihatin ! 

sincerely : sepet


4 comments:

Cik Pensil said...

wahh2

tepuk2 tangak ;D

fatin aziz said...

selamat hari wanita!!!

Nur Afridayati said...

happy women day every one ^_^..done follow u

Hafizbiz said...

Salam tuan tanah, Selamat hari Wanita sedunia, cute blog awak ni.. selama ni saye x taw pun pasal hari wanta sedunia? siapa yang buat? PBB?