* HELLO FOLLOWERS *

Wednesday, April 3

> for u , Intan Nurul Fateha

sangat happy ! sangat excited ! dan sangat sangat sangat ! hurmm, memang sangat lah ! 

okey , comfirm korang bengang . . kan ? hahahahaha ! okey sepet gurau jek ! 

Actly , ape yang kite nak story . .  huhh! tarik nafas jap ! macam susah je nak lafazkan eh . . . hehehehehe . . . owrite ! now kite nak bagitahu yang hari tuh kite datang wedding sorang gadis gile blog yang name nye Intan Nurul Fateha . . . 



white pelamin 
1st macam tak caye jek yang kite boleh sampai ke muar ! ye lah . .dari melaka datang ke muar semate mate nak tengok si kak intan nih kahwin . . . dan betape berani nye diri ini drive dengan sendirinya ke tempat yang kite sendiri tak pernah jejak pon ! - Bakri , Muar . . . . huh ! ! memang langsung tak percaye ! hahahahaha . .  tapi naseb baik ade gps ! so tak ade lah risau sangat pon ! hehehehe 

thanks yang teramat sangat pade cousin kite Cik Mar sebab sudi teman kite ke sane . . . walau pon keje dia tak abes2 bergambar dan tidur dalam kete ! ahahahaa 




kite nak bagitahu yang majlis si Intan adalah sangat ohsem !! like 999x ! pelamin yang chantek ! guest book corner yang agak sweet ! baju pengantin yang ohh memang nampak nice ! and lagi satu . .  !! barner yang actly memang sempoi ! . . So , memang kite suke ! 



putih yang suci :)
okey , abai kan gadis berkebaye tuh .. ahahaha
eh , eh , chantek lah ! ahahaha
perhati kan slide show kat tv tuh .. :)
sangkar tuh menarik perhatian kite ;)
okey , kite nak bagitahu . . time kite nak balik . . . tetibe kite nampak rombongan pengantin lelaki baru sampai .  . so , dengan sengaje , kite pon curi curi snap pic si pengantin atau merangkap encik suami kak intan . . .  hehehe . . . 

si ipan bawak bungan okey ! so , memang sweet la kan ! ahahaha 
okey , and lastly . . . selamat pengantin baru Intan and Irfan . .  . semoga kekal abadi . . . semoga di kurnia kan anak yang ramai . . . dan semoga terus sukses berblogging !! -->   ini belog Intan

celebration of love ..
#sesungguhnya jodoh pertemuan itu rahsia Allah . . . 

sincerely : Sepet

3 comments:

Anisa Anuar said...

cantiknya... =)
best2...hehehe..

intanurulfateha said...

yeyyy! tenks dear for this entry. sis amek SEMUA gambar tau <3

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/