* HELLO FOLLOWERS *

Tuesday, August 14

> 25 ramadhan (kasut Oh handbag)

assalammualaikum. . .  lalalalalalalalaaaa. . . :)

wahh! ari nih kite happy banyak sikit! dah banyak, sikit pulak kan? entah yg mane satu agak nye! heyyy!! suka hati kite lah! blog kite. .tangan kite yg dok menaip! hehehehehe! jangan marah lalink! dah nak raye dah nih. .kene jage muke. .jangan bagi berkedut! nanti kalau berkedut comfirm tak dapat duit raye. .sebab anda akan disangka kan orang tua! huahuahuahuahua :) Okee! kite gurau jek. .tolong jangan amik ati okeee :)


kite nak cite sepanjang hari nih, lepas balik skolah, kite teman kawan kite pegi shopping raye. .cik shurah ajak kite teman dia untuk shopping handbag and kasut. .so, kite dengan baik hatinye teman lah dia. .sebab dah gaji kan, so kite agak rajin lah! hehehehehe :)


dah tibe shopping complex, mule2 kitorang pegi kedai handbag. .usha punye usha, tibe2 kite nampak ade satu handbag yang agak style lah. .macam sesuai untuk di gunakan time hangout bile pakai jeans. .tapi tak sesuai kalau time pakai baju kurung kOt. . .design yg agak menarik! macam biase, beg tuh bewarne merah :) so, akhirnye kite decide untuk beli. . tapi bukan untuk di pakai di pagi raye okeee! hehehehehe. . naseb baik cik shurah pon beli handbag jugak, so dapat lah diskaun sikit dr tokey kedai tuh. . .tak ape lah!  janji ade diskaun kan? hehehehehe :) nak tengok bag kite ke?? jap eh. . .



pade kite chantek lah. .tp pade korang yg tengok mybe ade pendapat masing2 kan? hehehehe :)

dah puas dapat handbag 1, terus pegi kedai kasut pulak. .usha punye usha, shurah pulak tak berkenan dengan kasut kat situ. .tapi kite pulak yang dok berkenan dengan 1 kasut tuh. .tapi bukan lah nak buat kasut raye. .sebab kite memang dah tekad tak nak beli kasut raye tahun nih, sebab kite ade dua pasang lagi kasut yg baru beli and baru pakai sekali. .so, untuk menjimatkan kos, kite tak payah beli kasut. .hehehe. .so, kite pon beli sepasang kasut. .sebab dah nampak kan? so beli lah jugak. .tapi untuk keje lah. .bukan untuk raye! *nak sedap kan ati jek sebenarnye! ahahahahah :)
kite tak dapat nak tunjuk kat korang kasut tuh, sebab kite simpan kat dalam kete. .nak keluarkan takot mak marah. .so, simpan dalam kete je lah! esok dah tibe sekolah, baru pakai. . sob! sob! sob! hehehe :)

okeee lah. .tuh jek yang kite nak share kat korang. . dan kite pon saje nak kenal kan kat korang sape cik shurah kite yang kite dok cite tuh. . .  :)



yg tudung biru tuh name nye siti nur ashurah :)


okee! now, dah boleh tido! esok nak bangun sahur dah. .  .terima kasih sebab pinjam kan kite mate untuk bace entry kite nih. . cayang korang lebih sikit hari nih. . . *hari nih je okee! heheheheh~



SELAMAT BERSAHUR :)

2 comments:

Alynn Nyzaa said...

lawa beg tu :)

CintaKhadijah said...

santek la beg ghayer diee.. jeles itteww.. hik hik hik..:P