* HELLO FOLLOWERS *

Sunday, August 19

> SelamaT HaRi Raya!!

assalammualaikum :)

hey korang! selamat hari raya!! hehe :) korang mesti tengah sibok makan ketupat rendang bagai kan?? dan korang mesti makan sampai tak ingat dunia. .hehehe :) okeyy. .okeyy. .di hari baik bulan baik nih, kite tak nak buat korang marah2 lagi. .kite mengaku kite selalu buat korang naik hangin setiap kali bace entry kite kan? korang jangan lah amik hati jantung limpa bagai. .sebab kite just gurau2 jek :) kite mohon sangat2 jangan simpan dalam hati. .sebab kite nak mintak maaf dari hujung rambut sampai lah ke hujung kaki atas segala ketelanjuran kate dan bahase kite sepanjang korang membaca entry kat blog kite nih. .maaf kan kite eh. .tapi kite tak nak janji yg kite tak buat lagi. .tapi kite cube untuk kurang kan. .hehehehe. .ye lah! kalau asik serious jek, bosan lah! ehehehehe :) ape2 pon, kite mintak maaf zahir batin okee :)

kite nak share persiapan raye kite. .1st, kite nak story time sehari sebelum raye. .macam biase. .keje kite kemas dan terus berkemas. .yang penting mestilah kemas bilik. .huh! sangat penat. .tapi akhirnye kamar kite sempurna :) 





now, kite nak cite kisah malam raye pulak. .kat kampung kite ade amalkan cara takbir rumah ke rumah. .maybe kat tempat korang pon same kot. .nak tahu macam ne? nih la suasananya :)




raya tahun nih ayah kite tak dapat same2 dengan family kite. .sebab dia kene keje! so, agak sedih. .tapi nasib baik ade cousin kite yang same gila macam kite. .ehehehehe :)




ape2 pon, kite tetap happy hari nih walaupon jari kite tengah sakit nih sebab tersepit pintu kete petang tadi. .aduhhh!! sakit sangat! hurrmmm, dah nak kene kan? nak buat macam mane. .tahan je laaa. .huhukkk :(

persiapan kite tahun nih agak complete sebab kite dapat beli perfume idaman kite. .jom kite tunjuk kan korang perfume and handbag kite raya nih :)



okey! tuh jek. .now, jOm makan kuih raya. . . . . :) 





SELAMAT HARI RAYA. .
MAAF ZAHIR DAN BATIN ^_^

p/s : kite happy walaupon mr lucky buat kite kecik hati hari nih....