* HELLO FOLLOWERS *

Tuesday, July 24

> 4 ramadhan ( nyum! nyum! nyum! )

assalammualaikum. . .

masih lagi dalam hari ke4 berpuase. .rancak pulak kite updated blog hari nih kan. . ? tetibe pulak jari comel ku rajin menari di atas keyboard lappy nih. . hehehehe :)


kite nak story about cinta. . .boley tak? alaa, malam nih jek. .kira halal la yee. . sebab ini kan belog kite. .kite punye pasal la. .korang just pinjam kan mate korang je untuk melihat dan membace. .okeyy?? thnx yunk! :) 


ok stop! kite tipu jek sebenarnye. .hehehe. .kite sebenarnye nak cakap yang kite rindu dengan ABC yang kite  makan dengan kawan kite. .rindu nak makan ABC dan sate. .aiyooo! rindu nye. . :) hurm, ari tuh kite pegi makan dgn si kawan kite Wan yang agak ensem and my sis mia yang comey sangat2 tuh. .hehe. .*saje je puji diorang! weee :) 


saje nak bagi korang terliur. .hehehehe :)

hurmm. . sedap kan? serious memang sedap! wan yang ensem nih bawak kite and mia pegi makan kat tanjung kling. .semestinya di Melaka! :) tapi kite tak makan ABC jek. .ade lagi yang kite makan. .jeng jeng jeng! 

ade sate!!! nyum nyum nyum :)
ok, kite nak cite makanan kt sini agak best jugak la. .costumer pon boley tahan ramai. .tapi kawan kite cakap service die agak kureng skit. .maybe staf die tak ramai kot. .huhu. tapi yang best, makanan die kite boleh layan. .ngeeee :)


thanks for Wan yang ensem sebab belanje kite. .dan thanks for si comey Mia sebab sudi keluar dengan kite sekali. .






okey, tuh je yang kite nak cite. . babai. .selamat bersahur dan selamat berpuase ^_^

3 comments:

Belladeone said...

abc nye sedap..

HUDAJMAL said...

wahh, terliur kot. hehehe

Edy Fee said...

sedapnye satay..mai sikit