* HELLO FOLLOWERS *

Friday, June 22

> memang comel. .

bile tengok pic nih. .rase tak sabar nak tunang! wahh!! gedik betol. .ngeeee~. . serious wei. .percaya lah kalau korang tengok pon, memang chantek betul pelamin nih. .actly, aku rase nih bukan pelamin. .just sofa yang di hiasi bagi nak nampak kan suasana bertunang. . .jom tengok!




comel kan? lagi comel kalau kat belakang tuh letak kan gambar aku. .heee :) so sweetttt!!!! 




ya Allah. .sumpah comel kot! aku suke gilew. .kalau ade sape2 nak tunang or kawen, korang dah boleh dapat idea dari pic nih . .mintak mak andam korang reka yang sejibik macam nih okey. .tak nak kurang walau satu pon! wahhh demand!! ngeh3. . :)


*nanti nak buat pelamin macam nih jugak la. .#berangan~ ~  ~ ~

5 comments:

Zul De Alexis said...

x pa2 nnt kita kawen buat lg cantik ok..eh! tertiba..haha

sHiMi sHinHae~ said...

ishh ..siyes lawa pelamin ni ..idea tcipta da ni ~~haha

Edy Fee said...

wah style la...tak pnah jumpe plamin cmni

arora rora said...

nk dapatkan baju yg menarik peplum dan byk design yg menarik blh follow kami
ni link kami http://fashionarora-fashionarora.blogspot.com/

arora rora said...

nk dapatkan baju yg menarik peplum dan byk design yg menarik blh follow kami
ni link kami http://fashionarora-fashionarora.blogspot.com/