* HELLO FOLLOWERS *

Thursday, April 14

:: SENYUM *_*


hye sume..assalamaualaikum....*_*
senyum senyum senyum.....*_*

nape ekin suroh korang senyum??
sebab senyum boley buat kite lupe masalah kite sejenak....
senyum jugak boley buat orang di sekeliling kite hepY..walaupon time tuh kite ade masalah, SENYUM jek..



mungkin dengan senyuman, akan meringankan sedikit beban masalah yang kite hadapi....
orang kate senyum itu awet muda....betol jugak..senyum jugak boley buat kite tarik urat2 muke kite nih..jangan la asik series jek..




org pon takot nk tegur kalau muke kite ketat jek...pada si ladies, si jejaka pon takOt nk ngOrat kalau muke kamu asik ketat jek..hehehehe
walau kite ade masalah dengan bOyfren kite sekalipon, harungi dengan senyuman..mungkin dengan senyuman, akan membuat kan kite relax n cool untuk berhadapan masalah tuh,..n mungkin akan jadi mudah untuk di selesaikan..sO, pasnih..senyum selalu k..hehehehe
pada sesiape yg terase dirinye keseorang...




ekin ade di sini menemani kamOo...(*_*)




pade sesiape yg belom berpunye,,jangan sedey2 dOng..mingkin belom bertemu dengan yg terbaek!
jangan suke bersendirian..abes kan mase dengan rakan2 kamOo..lakukan aktiviti bersame...bukan kah itu lagi serOnok....sudah pasti kamOo akan tersenyum...
kadang2 memOry bersame kawan2 lebey seronok daripada bOyfren...betOl tak??



so, pasnih ekin harap korang akan hepy dgn life korang k....tak kisah sape pon korang, mcm mane pon bckground korang, ape pon masalah kat sekeliling korang,,korang ade hak untuk bahagia n warna kan life korang..
sebab,,,
kite hidup sekali jek..
beby, kanak2, remaja, dewasa, tua, hanye sekali....
so, buat yang terbaek dalam hidop korang..
hope korang hepy selalu....
ingat!! ekin ade untuk korang...
ikhlas untuk rakan2 blogger....


* SENYUM *


senyum seindah suria
yang membawa cahaya
senyum lah dari hati 
dunia mu berseri...
senyum umpama titian dalam kehidupan
kau tersenyum, ku tersenyum,
kemesraan menguntum
SENYUM..
kepada semua
senyumanmu amat lah berharga
SENYUM..
membahagiakan
dengan senyum 
terjalinlah ikatan *_*








2 comments:

aLieF si Muncung ManiS said...

yeahh...alief pun suka senyum..huhu..kalau alief tak dapat senyum dan sedih lepas ni,boleh la ekin temani alief kan?? kidding..:P

!!!::Si GadiS SunSilk::!!! said...

hehehe..bley jek..
khas utk si muncung..hehehehee