* HELLO FOLLOWERS *

Tuesday, February 2

> ManisBile kemanisan itu bersifat sementara .. susah sangat nak kekal .. kadang2 terfikir, kenape susah untuk kekal kan saat manis ? kadang2 terfikir, kenape kite tak boleh nak dapat kan saat manis itu daripada orang yang sama ? kenape mesti sementara ?

People can change .

Ye laa ... hati manusia kan .. takde siapa boleh paksa .. and semestinya kehendak Allah pon takde siapa boleh halang ..

And seharus nya semua orang suke bile diberi saat manis .. bile Allah izinkan untuk kite mengharungi saat2 manis .. seriously, Dia je yang tahu ape dalam hati .. auuuuwwww .. ahahaha ;)

Walaupon bukan dari orang yang kite kehendaki , tapi kalau bahagia tu datang daripada orang tu, seriusly, rasa bersyukur ... -__-

And serious talk, semua orang suke bile ade yang mampu buat diri dia happy . tak payah happy sangat lah .. cukop satu senyuman pon dah hokey dah .. tu pon dah cukop buat kite appreciate .. hihik

Now, ape yang i rase, i happy dengan my life .. insan2 kat sekeliling ... family, kawan study, kawan rapat, kawan kerja, semua !

Dan baru i tahu kenape Tuhan bagi kite kenal , dan bahagia dengan someone tu pada mase yang singkat .. kemudian Dia pisahkan ... mungkin sebab kalau dia tak bagi kesedihan kat kite, mungkin kite tak kan nampak yang orang sekeliling kite jugak sayang kite ..

Am i right ?
#misimencariencikhati

publish


No comments: