* HELLO FOLLOWERS *

Thursday, November 22

> Wa Kena Beb!

u know what?? malam nih ialah  malam yang agak scary sangat! nak tahu kenape?? haiyooo! petang tadi Mr Lucky call me. .then u know what he said?? ahaaa! dia suroh kawan dia berlakon sebagai polis bahagiaan yang berkaitan dengan mayat. . kite pon lupe bahagian ape.. .hurmmm. nak tahu ape jadi?? haa! okey, kite dah ingat. .bahagian forensik!

kawan dia cakap dengan kite, yang Mr Lucky excident dalam perjalanan balik ke Kl. .ok, kite bagitahu. .now Mr Lucky ade kat Ipoh atas urusan keje. .kalau ikut jadual, hari nih dia akan gerak balik ke kL. .then suddenly ade seorang boy call gune henfon dia. .so, kite hampir percaye lah. .

kopral tuh pulak cakap yang jenazah dia akan di bawa ke kL untuk tunggu keluarga jenazah datang tuntut. . haiyooo. .time tuh rase nak berhenti jantung nih. . .agak sedih. .!! eh, bukan agak sedih. . .tapi memang sangat sedih! padahal bende nye belum tahu lagi betul ke tak . .sahih ke bohong! ahahahahaahahha!!!!

and kopral tuh tanye lagi tentang status kite dengan Mr Lucky. . .and ape yang kite boleh jawab kite ialah someone yang rapat dengan dia. . .then kopral tuh mintak kite nombor telefon family dia untuk inform tentang hal nih. . .tapi hati kite macam berat je nak bagi. . .sebab kite masih tak percaye. . .biar betol??!!!

finally u know ape yang kopral tuh cakap?? dia cakap macam nih . . . " senang cite, saya bagi cik cakap dengan si mati" . . . haaaa?? tibe2 kite dengar suara orang ketawa macam orang gile!!  rupa2 nye . . .
"WA KENA BEB" . . !!!



okey, kite rase macam nak bom je si Mr Lucky nih. . .!!! sampai hati dia tipu kite! sampai hati dia main kan kite sampai macam nih! nak marah tapi tak jadi bile dengar suare dia. sebab hari nih seharian kite tak dengar suare dia. . .dia buzy and kite pon sibok hangout dengan cousin! ehehehe. . .now, kite tengah menghitung hari untuk ke kL jumpe Mr Lucky. . .naseb baik lah kL Mlaka tuh dekat. . .ngeeeee :) so, for My Mr Lucky . . . please. .wait for me, sebab kite nak cubit pipi you puas2!! haaaaa, nih makan dia! ehehehe, . .



see u next entry. . .

sincerely : Sepet

1 comment:

Nurul Ain said...

terjah...

http://nurulnamasaya.blogspot.com