* HELLO FOLLOWERS *

Monday, October 1

> Engkau! Sila baca.

muka aku, bukan muka kau. kesah?

hey korang. .petang! ^^, today aku updated blog lagi. .dengan perasaan yang tak menentu. .dengan hati yang tak tahu ape yang di rase. .marah, sedih, geram?!?! entah. .rase macam nak jerit kat tepi laut puas2. .ape masalah kau ekin?? kenape semua sibok nak masok dalam diary hidop kau? ape, diorang dah tak ade keje part time lain lagi ke nak buat? sampai sanggup penat bagai semate2 nak amek tahu hal hidup kau ekin oii?? bagus nye diorang. . .sangat bagus! 

hurrrmm, ayat yang agak kasar kan? heyy! sorry la erk. .sebab kite bengang. .serious! bengang sangat kat sorang gurl nih yang kite rase dia memang tak puas hati dengan kite. .cakap dengan kite bukan main gebang lagi. .bile kite mintak maaf, dia kate dia sudi maafkan. .tup tup kite dapat tahu dia ungkit lagi. .dah tuh dia siap cakap pulak yang kite hanye tahu mintak maaf. .

hey gurl. .!! ape masalah awak nih?? if awak memang tak boleh nak maaf kan kite, its ok!! explen. . , biar jelas semua. .jangan hanye maaf di mulut padahal dalam hati memaki hamun!! sape yang hipokrit sekarang..?? me or you? be a matured gurl. .hohoho :p

kite dah tak nak amik tahu hal awak dah. .nak jatuh or bangun. .its up to you! jangan libat kan kite lagi okey. .and kalau betul awak masih tak puas hati and tak nak maaf kan kite lagi, ok! i accept it!! because tak kan ade orang lain yang akan faham diri kite melainkan diri kite sendiri. .so, kite harap awak dapat lupe kan kite yang pernah hadir dalam hidup awak tanpa kite rancang suatu ketika dulu. . .

#orang kate kalau makan semut banyak2, nanti cepat lupe. .so, kite rase baik awak makan semut banyak2. .ngeh ngeh ngeh. . .  . ^^,

3 comments:

rafflesia said...

ada la tu, mana2 yang tak kena tu dear, sabar la ye? kita dah mintak maaf :)

happy2 selalu :)

GreenSejukhati said...

a'ah la agak kasar kata2 awk , terasa kite membacanya , hihi..it's ok , mmg sakit hati kn knl ngn org cmtuh..takpe , kite phm awk , hihi

GreenSejukhati said...

awk ?? buang la word verification kat komen nie haa..baru org rajin nak komen..semak jew kan word verification nie kn , rasa mls jew nk komen bila muncul natang nie yg tah hape2..buang ae awk , peace !