* HELLO FOLLOWERS *

Thursday, December 29

:: percutian yg berakhir

ehem, ehem..... :)
cehh,, starting nk gedik.....hahaha!! wei korang si member blogger!!! dah agak lame aku tak aktif blog! rindu nyeee!!! hehe... dan sudah semesti nye sudah agak lame jugak aku tak berhubung dengan korang kt dalam dunia khayalan nih! wahh!! lagi la aku rindu!! untuk korang yang aku sayang, aku rindu... tolong lah sedekah kan kat aku sedikit senyuman kambing korang yang tak berape nak lawa tuh....aku rindu la nk tengOk! walaupon aku tak penah nampak, tapi aku da cukop hepy dah bile korang bace blog aku smbul tersenyum....

sekurang-kurang nye aku ( si budak sepet) mampu membuat kn korang kelihatan mude untuk seketika...heee :) so, senyum cepat! ^___^.... actly, aku ucapkan terime kaseh sangat2 pade korang yang rajin singgah blog aku walaupon dah agak lame tak update...thnx pade yang singgah..setiap hari visitor aku brtambah..membuatkan aku sayang korang lebih siket!...dan thnx jugak sebab korang sudi meninggal kan kesan jejak anda...sepet hargai :) muaahhh!!


nak tahu kemane aku dah hilang selame beberape ari nih?? erm,,nak bagitahu ke tak nak eh?? huh! bepeluh pikir...alaaaa, bagitahu je la kan..lagi pon aku kn suke nk share dgn korang tentang life aku..tuh pasal la aku buat blog! hehe...Ok! strait to da point....aku pegi bercuti la...nak tahu ke mane lokasi aku? haa....meh sini cek nak habaq...aku pegi bercuti kt kelantan lor.... :) kalau sape yang fren dan aku kt FB, kompom korang da tahu...tapi yang tak kawan dgn aku..memang sah la korang tak kan tahu....but,, its ok dear..no big deal la... :)


aku jumpe someone yang agak lame jugak aku kenal..dari kawan pastuh bertukar kepade musuh dan bertukar balek kepade sahabat....agak pelik dan complicated kan? tapi ianya kebenaran..wah! ayat tak tahan! so wat? ade aku kesah? hehehehehe..mesti korang saket ati kan? kan? kan? alaaa.. aku gurau la... ngeeeee :) huurrmm... name si gadis nih....

datin aleeya :)


si datin nih menetap di kelantan..aku memang langsung tak ade sedare mare yang duduk di kelantan melainkan gadis nih je yang aku kenal...naseb baek die rajin bawak aku jalan2...walau aku sebenarnye langsong tak puas lagi jalan2 kat sane...nak tahu ke mane datin nih bawak aku??

destinasi pertame kami....

yang kat sebelah aku tuh ialah pengantin..yess,, di sini lah lokasi pertame kitorang..leeya bawak aku ke rumah sepupunya kahwen..sepupu die nih sebaye dengan aku...tapi jodoh nye sampai dulu...cehh! konon nk cover! hahahaha...yess! jodoh aku tak sampai lagi...maybe sedang ontheway kot...mood-->still waiting..ngeee :) ape-ape pon.. SELAMAT PENGANTIN BARU NABILA ^___^ ... 



si gadis yg gedik *__*

destinasi kami yang seterusnye ialah.... - TOK BALI-


nak tahu untuk ape kitorang ke sane?? ape lagi kalau bukan tujuan suci kami nk berphotoshoot...*suci ke?...ngeee :) tapi tak berape nak best sebab kitorang hanye berdua...datin amek gmbar sesame datin...layan kan aje..hehehehe




sebenarnye aku tak berape nk puas berada kt sane..rase sekejap sangat3....yess! memang aku tak puas lagi..sebab banyak lagi tempat yang aku belom pegi..hanye datin aleeya je yang tahu ke mane tempat yang aku nak pegi...so, untuk si gadis yang bername datin aleeya,, next time, sila bawak sy jalan dengan sepuas puas nye ok..?? 

ok!! tuh je yang aku boley share dgn korang....skola dah nak buka..so,, stOp holiday now!! focus pade keje...work! work! work! huh....tension! *alasan sbb da mule rase malas nk bangon pagi! uuwaaaaaaaaa......
now, aku out dulu deh...see u in next entry.... :)


2 comments:

susulemakmanis said...

cantek gamabr2!awesome!anyway,kite pon dri kelantan..hehe

A'ishah Kamaludin said...

comel semuanya..

baru nak jadi follower ke 500 tapi jd yg ke 501 je

isk

latest entry - http://thehehslady.blogspot.com/2011/12/result-zaman-sekolah-tak-menjanjikan.html